divendres, 6 d’abril de 2012

Rosquitos fregits

INGREDIENTS:
1/2 got d'oli oliva
1 got de sucre
1 sobre de llevat Royal
580 g farina de rebosteria
2 ous
pell d'1 llimona
1 raig d'anis
Canyella en pols

COM ES FA?
- Treiem la pell de la llimona, només la part groga, i la posem en una paella junt amb l'oli. Ho fregim fins que la pell s'enfosqueixi. Treiem la paella del foc, treiem la pell i deixem refredar.

- Batem els ous i, quan l'oli ja està fred, batem junts l'oli i els ous fins que estiguin ben barrejats.

- Quan l'oli i els ous estan ben barrejats, afegim el sucre, el llevat, l'anis i la canyella i remenem molt bé.

- A continuació incorporem la farina i amassem amb les mans fins a obtenir una massa llisa i elàstica.

- Quan ja tenim la massa a punt, agafem trossos de massa i els hi donem forma de rosquilla.

- Preparem un plat amb sucre i canyella que utilitzarem per arrebossar les rosquilles.

- Fregim en oli molt calent, i els anem posant en un plat amb paper absorbent de cuina per treure l'excés d'oli.

- Quan encara estan calents, les anem arrebossant en sucre i canyella. Deixem refredar abans de menjar.

COMENTARIS: Recepta trobada a El pato de chocolate. Al Mql li han agradat molt però a mi no m'han entusiasmat.