dissabte, 2 de juny de 2012

Pa de pessic de iogurt sense ou


INGREDIENTS:
1 iogurt
1 mesura (de iogurt) de llet
1/2 mesura d'oli
2 mesures de sucre
4 mesures de farina
1 sobre de llevat
un rajolí generós d'anís o raspadura de llimona

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Posem tots els ingredients en un bol i els barregem fins que estiguin perfectament integrats.

- Preparem un motlle amb paper de fornejar o bé embadurnat amb mantega i farina, i hi aboquem la massa.

- Fiquem al forn durant uns 45-55 minuts aproximadament (depenent del forn) fins que estigui perfectament cuit (fem la prova de l'agulla).

- Deixem refredar totalment sobre una reixeta.

COMENTARIS: Recepta de la Susana V.

5 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Qué tal és de gust???
Aquest potser el puc intentar fer amb un iogurt sense lactosa i canviant la llet.
Queda flonjo??

kalidoscopi ha dit...

La veritat és que queda molt bo.

Anònim ha dit...

És una gran descoberta akesta recepta, naltros possem poma, pinyons i sucre x sobre i és boniiiiiiissimà. Imprescindible però l'anis.

Pepita ha dit...

A casa som colla. Per fer-la el doble, també s'han de doblar els ingredients?
Ho vaig provar amb el bescuit de iogur amb ou. I no queda igual que quan ho fas amb mesures simples.
Gràcies.

kalidoscopi ha dit...

Hola Pepita,

en principi et diria que si, que cal doblar la quantitat d'ingredients però, la veritat, és que no ho he provat.
El que no et sabria dir és el temps de cocció. Hauríes d'anar comprovant que estigués prou cuit.