dissabte, 31 de desembre de 2016

Pa de pessic de gingebre


INGREDIENTS:
380 g farina de rebosteria
1 sobre de llevat químic
½ culleradeta de sal
2 culleradetes de gingebre en pols
1 culleradeta de canyella en pols
130 g mantega tallada a cubs
260 g sucre integral
350 g mel o melassa
330 ml. aigua bullent
2 ous L

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 175ºC. Folrem el motlle amb paper de fornejar o bé l'embadurnem amb mantega i farina.

- En un bol mitjà, barregem els ingredients secs: la farina, el llevat, la sal, el gingebre i la canyella. Reservem.

- En un bol gran posem la mantega, el sucre, la mel i l'aigua bullent. Barregem fins que la mantega s'hagi desfet i tinguem una barreja calenta i, aleshores afegim l'ou i batem.

- Incorporem els ingredients secs al bol gran i remenem fins a obtenir una barreja homogènia.

- Aboquem la massa al motlle i fiquem al forn durant 40 minuts o fins que estigui cuit.

- Deixem refredar sobre una reixa.