diumenge, 17 de setembre de 2017

Pastís de formatge de la Irene




INGREDIENTS
270 g formatge crema tipus Philadelphia
3 ous
3 iogurts naturals cremosos
1 cullerada sopera de maizena
200 g galetes
80 g mantega
160 g sucre

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180-190 ºC.

- En un motlle desmotllabel, forlrem la base amb paper de fornejar.

- Triturem les galetes i les barregem amb la mantega, que prèviament haurem desfet en el microones, fins a obtenir una massa.

- Cobrim la base del motlle amb la massa de galetes, ajudant-nos amb una cullera per allisar la superfície.

- En un bol, barregem els ous amb el sucre. Després incorporem els iogurts i el formatge crema i barregem fins a homogeneitzar la barreja.

- Incorporem una cullerada plena de maizena i tornem a remenar.

- Aboquem la barreja sobre la base de galetes.

- Fiquem al forn durant uns 40-50 minuts, fins que veiem que el pastís està cuit.

- Deixem refredar totalment abans de desmotllar i de menjar.

COMENTARIS: Boníssim. Queda un pastís supercremós.